Funderade på en rubrik, typ det drygaste med att blogga, och tänkte först bara skriva onsdag. Seriöst, finns det en tråkigare rubrik?
Plötsligt började ljuva toner ljuda i mitt huvud, hjärnan jobbade helt på egen hand med bilder. Jag såg omslaget till Beatles fantastiska Sgt. Pepper's och insåg snart att de ljuva tonerna kom från "She's leaving home". Att rubriken är så långt från verkligheten som möjligt kan vi bortse från.
Det är en härlig tanke, att orka börja dagen klockan 05.00, men när dagen ekar tom så när som på gårdagens disk och en del damm så är det svårt att motivera sig att gå upp så tidigt. Det kan nog vara svårt ändå, men 06.00 eller 06.30 låter mysigt. 
 
Som det är nu har jag klockan ställd på 06.30 så att jag kan vara ett stöd för Thomas när han måste ur sängen för att hinna i tid till jobbet. I morse var jag till och med så stödjande att jag faktiskt klev ur sängen! (Att det inte var självvalt utan berodde på en fylld blåsa behöver jag ju inte basunera ut..)
När Thomas har kommit ur sängen tar sömnen återigen sitt grepp om mig, men när min klocka ringer behöver jag inte gå in på. Det är inte extremt sent måste jag bara påpeka. 
Men det vore kul att ha en anledning att gå upp. 
 
Jag hatar att vara sysslolös, när jag var liten och var på ridläger så avskydde jag de lediga stunderna då vi fick göra vad vi ville. Vad vi ville innefattade inte att ta en ridtur eller ens att pyssla med hästarna. Vad vi ville skulle tydligen vara att sitta sysslolösa och göra typ ingenting. Göööööörtråkigt! :O 
 
Tur att jag bor med ett par proffessionella underhållare (varav den ena har en ganska mörk, sadistisk humor som inte är speciellt rolig. Att varje dag plocka upp bajs precis bredvid bajslådan är inte en rolig syssla.)
Men såhär kan det se ut:
 
 
De är mina älskade solstrålar <3
 
I går kväll var jag och mamma på bio och såg Les Misérables. Hur bra som helst! Gripande, sorglig, extremt fängslande.
Se den!
I kväll ska jag och Thomas på Ego, hoppas den är så rolig som den verkar!
 
Här om dagen blev vi (Jag, Thomas och hans syster) klara med renoveringen av Thomas mammas vardagsrum. Det har varit kul, men jag har varit så trött att det har känts jobbigt också. Sista dagen hade jag huvudvärk, somnade på soffan, sov trots hammarslag, gnisslande såg osv och när jag vaknade så var allt klart. 
Men jag hade hjälpt till! Jag höll lister, splipade tapetskarvar, spacklade, kom med en superbra lösning på ett problem som blev hur bra som helst, var med och handlade sånt som behövdes och bar massa. Dessutom hade jag tillsammans med Thomas syster tapetserat en plywood-bit till lösningen. Men nej, jag gjorde inte lika mycket som de andra.
 
Utanför droppar det. Plusgrader. Hmm.. Blandade känslor virvlar omkring i mitt inre. 
Å ena sidan har jag inte åkt skidor än och vill ha minusgrader och utflykt till skidspåren, å andra sidan verkar skidåkningen inte bli av och jag längtar efter bar asfalt att jogga på. Jag vill ut och springa! Jag vet hur det brukar bli när jag känner sådan lust att komma ut och springa. 
I mitt huvud går det så lätt, jag susar fram och det är så härligt! Men verkligheten har inte varit på det viset på länge. Typ 2011. Verkligheten nu är att jag ger mig ut, börjar springa, flåset kommer på en gång och inom 5 minuter flåsar jag värre än någonsin och vill gå hem. Löpbandet på gymmet känns lättare. Då vet jag inte riktigt var på sträckan jag är och hur lång tid det kommer att ta. Fast just nu har jag inget gymkort, det är första gången på lite över 3 år som jag inte har det. 
Men jag SKA bli pigg igen. Min plan är: Få ett jobb (tar bort oron över pengar, rastlösheten, känslan av att vara onödig), hitta träningsglädjen, prova nya saker och träffa människor. YES I CAN!
 
Jag tror jag ska träna lite BodyPump nu. Yes. Känner mer för att ta en tupplur, men det får jag göra sen, när jag väl kommer igång är det så skönt! Huvudvärken släpper, jag blir tillräckligt hungrig för att äta lunch och sen mår jag mycket bättre och är mycket piggare! Varför är det så svårt att minnas varje gång??
 
Aja, jag får bita ihop och börja ta bättre han om mig själv, så kan den här överpigga, vältränade saken bli jag igen :) Fast... Lite mer muskler skulle inte skada, det där var kanske lite spinkigt ;-) 
 
 
Blev ett BodyPump-pass här hemma. Guuuud vad skönt! Fast nog kändes det att det var ett bra tag sedan.. Ojoj, jag som hade blivit så stark!! Känns lite som att börja om från början, men jag kommer nog tillbaka ganska snabbt.
Jag mesade extremt mycket med vikterna, jag vet ju inte hur ryggen kommer kännas efteråt. Bra hoppas jag!
 
Tycker verkligen om release 84, hur bra som helst! Så mycket roligt nytt, som visserligen är svårt att göra utan nya smartbaren, men jag har iaf vikterna med hål i, så det funkar rätt bra ändå. :)
 
Bild från när jag filmade för lincensvideon. Mitt i en cykling. Ser ut som ett sprattlande barn, haha!
 
Typ som på den här bilden från nyår, vi dansade Gagnam style och jag verkar vara någon helt annan stans i dansen än de andra... Men så var det första gången jag dansade den också! Sjukt kul!
 
I dag var Sissi till veterinären. 9.15 stoppade vi henne i kattburen och åkte iväg. På vägen skulle vi köpa små kattsticks som hon tycker om, göra upplevelsen lite mer positiv! Men de hade inte den sorten vi brukar ha och Sissi tyckte antingen inte om eller hade ingen aptit.
Det jamades och det var ju helt obeskrivligt obehagligt att för första gången någonsin åka iväg någonstans utan Kajsa! 
Det gick bra hos veterinären, men de hittade som väntat inget fel. Det sitter i psyket. Vi köpte med oss en feromon-dosa som utsöndrar feromoner (hörs iofs på namnet) och som ska göra katter mer harmoniska. 
Hoppas det fungerar! 
 
Sissi satt med munnen öppen i flera timmar efter veterinärbesöket. Antagligen sviter efter lugnandet.
 
Efter att ha varit hem en sväng och letat en utbildning att gå tills jag får bättre resultat på högskoleprovet (verkar svårt, allt känns så djävulskt ointressant och tråkigt!) så skjutsade Thomas ner mig på stan. Jag hade nämligen klipptid.
Jag var rätt nervös och skämdes lite eftersom det var ett år sedan jag klippte mig senast... Då klippte jag mig på samma ställe och nu blev jag genast igenkänd. Mycket för att jag klippte kort senast och de la upp bilder på sin facebook, som de precis hade kollat igenom idag.
Håret hade dock klarat sig fint, trots en utlandsresa i helvetisk värme. Sköööönt. Jag älskar mitt hår. 
Nu doftar det smultron av frisörens underbara hårspray! :)
 
Nu ska jag nog träna lite. I ärlighetens namn så har inte jag tränat alls i januari. Jag har inte orkat. Orkar egentligen inte nu heller, men jag tror att min otroligt fruktansvärt onda rygg kan bero på att jag inte har tränat. 
Något måste göras åt den, för den gjorde ont även när jag tränade, men den har en tendens att bli ännu värre när jag är stilla. Så för att slippa spänningshuvudvärk varje dag ska jag tvinga mig till att träna nu. 
Vad är det som häääänder med mig?? Jag ÄLSKAR ju att träna! Så varför orkar jag inte, varför längtar jag inte?
 
 
Typ hur trött som helst? Hennes syster ligger på stolen här bredvid, men lite svårt att med en slapp katt på armen försöka rikta datorn ditåt för att ta en bild.. 
 
Nu ska jag gå och försöka väcka Thomas. För tredje gången den här morgonen. 
 
Uppdatering: Lyckades få en bild på Kajsa också! 
 
 
 
HAHA herregud vilken dubbelhaka jag lyckades med då! Hmm.. strike a pose, Karin..
 
 
Gjorde ett armband idag. Vet inte om jag ska ha kvar det som det är, får se.

Ok, jag ska försöka mig på det här med att blogga igen.
Jag tror att det är blir min 6:e blogg, varav i alla fall 3 har varit hemliga och innehållt typ 3 inlägg var. Stabilt!
Men jag ska försöka igen. Uppdateringen blir antagligen sporadisk eftersom jag inte riktigt har så mycket att skriva om.
Jag skulle ju såklart kunna skriva hur många inlägg som helst om hur jag klipper tånaglarna, stirrar på en tall genom fönstret eller packar diskmaskinen, men jag tror inte att det skulle bli så värst intressant. 
Men det här kan ju vara bra! Jag får se till att göra saker så att jag har någonting att skriva om!

I dag har jag faktiskt någonting att skriva om! Jag har bebisgosat!
Jag har ärligt talat inte varit speciellt förtjust i bebisar/barn tidigare, har inte förstått mig på dem och jag har verkligen inte förstått mig på de vuxnas hysteri. Eeehm.. Hallå? Har ni märkt att den inte har speciellt mycket päls?? Päls är väldigt viktigt för att något så litet ska vara intressant. Gärna en svans (om så bara en stump) och morrhår också. Seriöst???? Fast jag har alltid tyckt att jag själv som bebis var otroligt söt. Men det antar jag att alla tycker. 
MEN NU! Någonting har hänt. Jag kan tycka att de är SÖTA! Utan PÄLS! 
Min kompis Ellie var här med sin lilla Samuel, 3 månader, och guuuud så söt. Han dregglade massa på mig och jag tyckte till och med att det var gulligt!
Jag hade en liten present också, en body med polisbilar på.

Jag och Ellie för typ 100 år sedan, något avrundat.
 
För övrigt är jag jättetrött. Förra veckan kissade Sissi ner min fina läderfotölj och jag vet inte hur jag ska få ren den. Jag tog bort alla knappar och tog ur dynorna och snälla Thomas tvättade dem med tvättmedel i badrummet (medan jag sökte febrilt på internet efter tips, ett sökande som övergick till att söka lägenheter i markplan). Jag tror att dynorna är rena nu, men de vill för tusan inte torka! 
I går morse gick vi upp 7 (efter ca 4 timmars sömn, fyyyy Karin!!) och la dem i torkskåpet i tvättstugan. Så gick vi hem och sov en timme. Gick tillbaka och satte igång torkskåpet igen eftersom det inte går att ställa på mer än en timme. Gick hem och sov en timme osv x3.
Inte torra ändå. Tips någon??
Lädret är svårt det med. Kemtvätt kanske, men är det svindyrt så kanske det blir bättre att lämna in allt till en tapetserare och få nytt överdrag.
I går kväll kissade hon i sängen. Jag hann lyfta av täcket innan det sjönk igenom till madrassen som tur var, men ändå.
I dag bokade jag tid hos veterinären så att de får undersöka henne, men jag tror att det är psykiskt. Ska boka tid hos en djurkommunikatör också. Hon MÅSTE bli bra. 

Lill-Sissen
 
Nu ska jag äta, misstänker att mitt och Ellies morotskakefika inte räcker till att överleva på. Fast morötter är ju nyttigt. Ännu ett fy till mig för att jag åt godsaker på en vardag.